Hy guys !

Ei bine daca ati ajuns si pe la mine prin blog vreau sa va urez bun venit si spor la citit (sper ca va place) si sa lasati comentarii de toate felurile , bune , rele , pentru mine vor fi de folos. Kisses ,Dyana !:*:* ID : issabbeellaa

Rezumat : Atunci cand nu mai ai pentru ce sa lupti si iti repeti in fiecare secunda ca nu mai rezisti, te poate face ceva sa fi din nou tu ?Zbuciumuri sufletesti si ezitari in fiecare pas . Va reusi oare Bella sa treaca peste zidul ce o blocheaza sa viseze?



vineri, 11 iunie 2010

Cap 7 - Destiny thoughts

~Epov~
Nu, asta nu putea fi adevarat! Trebuie sa fi gresit adresa , casa , trebuie sa ma fi inselat , adica vreau sa spun ca ... nu merita asta ! Nimeni nu ar merita asta ! Mda , iar eu stau si intorc situatia pe dos in loc sa actionez .

Ma uitam in jos , parca ca prin vis la tot ce se infatisa in fata ochilor mei .Am pasit incet , greoi , in cadrul taiat parca dintr-o secventa sangeroasa din „The vampire diaries” . Era aproape intuneric total , din camera ei se vedea o lumina difuza care doar accentua nivelul si asa ridicat de adrenalina care curgea prin mine la vederea sangelui imprastiat in jurul meu , in jurul ei .
Mi-am tinut respiratia in mine si i-am luat grijuliu trupul insangerat de pe jos . Ma tineam cu toata puterea sa nu incep sa tremur ca un copil de 8 ani care se uita pe furis la filmul de groaza pe care il vizioneaza fratele mai mare impreuna cu prietenii. Autocontrolul este unul dintre lucrurile care imi incurca existenta , nu pot sa ii comand , ma face sa ma simt si mai slab decat sunt.

Ea merita o sansa si se pare ca eu am fost ales sa i-o dau . Nu o fac pentru mine , o fac pentru ea ... Doar pentru ea ! incercam sa ma conving pe mine.

Ma indreptam deja spre masina , lacrimile inecandu-ma incet , gandurile intorcandu-se impotriva mea . Prea multa drama ,stiu ... Dar asta mi-e viata , o tragedie care nu se va termina pana nu inchid ochii , la figurat vorbind . Vorbeam incet , sau poate nu vorbeam, doar gandeam , nici nu mai stiu .

Daca ea a primit sansa asta , eu nu i-o voi lua si nici nu ma voi mai amesteca in ceea ce va urma . Va avea un viitor cu un gand in minus , al meu . Da , ma invinuiam ca de obicei , dar face parte din viata , din viata MEA ! Daca inainte vroiam sa ajut , acum vreau sa ma indepartez , vreau sa plec , sa fug , sa ma ascund , sa uite toata lumea ca a exisat vreodata un Edward Cullen sau sa uite doar ea . Privind doar in dreapta mea imi pot da seama ca asta trebuie sa fac . Daca nu eram atat de disperat , atat de sigur de reusita , ea nu mai era cu fiecare secunda mai aproape de sfarsit ?! In padure sunt scari ? Nu! In padure sunt pericole? Da ...eu !

Ma intreb de ce mai sunt aici ? De ce mi s-a dat si sansa sa indrept greseala , ce imi rezerva viitorul dupa ce imi voi implini si aceasta misiune a destinului ? De ce totul trebuie planuit inca dinainte ? Daca as putea sa schimb ce a fost scris acolo , undeva , unde e scris cursul fiecarei vieti , m-as sterge cu totul !

Deja vorbea vinovatia din mine , adusa la suprafata de soc , frica, nesiguranta si vulnerabilitate. Pentru ca asa suntem toti , vulnerabili in fata tuturor , indiferent ca suntem constienti de asta sau nu , daca ne ascundem de adevar sau daca purtam masca de „Sti ceva , chiar nu imi pasa!”. Totul este fals , si eu si vinovatia si Bella si Alice si toti ! De ce ? Pentru ca se poate face orice cu noi , pentru ca ne impotrivim si tot pierdem , pentru ca luptam si suntem infranti . De ce ? Pentru a ne implini destinul . Naiba sa il ia ! Pe el si pe toti care i se supun .

Am ajuns in timp record la spital , am urcat scarile ( nenorocitele , poate mai tarziu cad si eu pe ele ) in fuga cu Bella in brate , care incet isi dadea sufletul in bratele mele . Fu repede pregatita o targa si sala de operatii , era intr-o stare deplorabila. Eu m-am asezat langa un scaun , pe jos , mi-am pus capul intre genunchi si am inceput sa plang in hohote . Asa am vazut-o si pe ea in acea prima noapte dupa ce am ranit-o . Daca aceasta viata se stinge din vina mea nu mi-o voi ierta niciodata .

Cum de poti face rau cu un gand bun ? Am vrut sa ajut si acum ea se afla la granita dintre lumina si intuneric , dintre da si nu , dintre rai si iad. Indiferent ce vrea ea ,indiferent de cate lacrimi sau zambete vor aparea , se va implini un singur lucur , destinul .
- Oh,vinovatie tampita ! am oftat cu greu.

Deodata , o voce iesi la iveala din spatele mintii mele , strigand din toata puterea : „ Nu,nu e vina ta ! Nu tu ai impins-o pe scari ! Nu din cauza ta nu a mers in padure ! Nu din cauza ta e aici , dar poate fi recunoscatore daca se va intoarce din nou acasa cu bine . Tu nu esti inculpatul , esti salvatorul !” . Apoi am inceput si eu sa strig plin de furie: „ Sti care e cea mai grava problema? Sunt amandoua ! E vina mea ca s-a ajuns aici , ca m-am intors , ca a trebuit sa o cunosc , ca am fost curios si e vina mea ca a cazut si ,aici vine greul , e vina mea daca ea va supravietui . Nu stiu ce sunt , cine sunt , ce voi face si ce ar fi bine sa fac ! Sunt pierdut in mine ...”

Poate fi prea tarziu pentru a cere iertare , pentru a indrepta totul si simt ca si cum ai vrea sa dispar , sa cad in pamantul fara fund si sa imi gasesc sfarsitul in adevar . Macar atat as mai putea face ! Ma gandeam asa , acum , ce i-am facut eu vietii , cui i-am gresit atat de tare incat sa ma pedepseasca asa ? Cu fiecare propozitie , cuvant , litera ce mi se intiparea clar in minte ma simteam mai pierdut . Imi era deja rau de la atata durere . Si eu care credeam ca totul se va termina din momentul in care m-am resemnat cu situatia lui Alice , in momentul in care m-am convins ca nu e totul pierdut ... Proasta deductie !

Nu stiu cata dreptate aveam , nici nu ma intereseaza . Nu imi pasa ca sunt pueril , ca poate exagerez , ca dramatizez pana in panzele albe. Dar daca e asa , inseamna ca si sentimentele mele fac acelasi lucru . Puteau trece secunde , zile , saptamani , luni , ani , decenii , secole si tot asa ramaneam daca nu ma intrerupea cineva :

- Domnul Cullen , Edward Cullen este aici ? intreba grabita o asistenta din fata salonului unde a intrat Bella , acum , cred , multa vreme .
Am ridicat incet capul ravasit si am raspuns atat de incet incat ma mir ca a auzit :
- Aici .
- Pacienta doreste sa va vada , de abia s-a trezit si repeta la nesfarsit numele dumneavoastra . Ar fi bine sa va grabiti si ah , ... aveti grija , inca este intr-o stare delicata .
- Desigur! Am rostit chiar in momentul in care ma indreptam catre salon . Inainte sa deschid usa, am stat o clipa sa ma gandesc . Am spus ca ma voi da la o parte asa ca ,poate nu ar fi cea mai buna idee sa intru. Dar in starea ei nu cred ca e bine , asa , fara nici o explicatie si cu atat mai mult cu cat ma vrea acolo. Voi ramane , deocamdata si apoi voi vedea ce imi rezerva „maritul” asa zis , destin .

- Hei ! am salutat bland , in timp ce ma indreptam catre scaunul de langa patul ei .
- Nu credeam ca esti aici ... imi raspunse o voce stinsa , extenuata.
- Dar sunt ! Nu am plecat deloc ... apoi m-am asezat usor langa ea , pe un scaun si i-am luat mana intr-a mea. Desi luata prin surprindere de gestul meu , a strans incet si ma privi direct in ochi.
- Imi pare rau ! sopti aproape indescifrabil , in timp ce o lacrima se prelingea pe obrazul ei palid.
- Shhht , e in regula . I-am zambit timid si i-am indepartat cu atentie lacrima fugara .

Eu ii mangaiam fin obrazul , in timp ce ea isi afunda capsorul in palma mea , inchizand ochii infranta , cu o tenta de zambet pe fata ei angelica .

Nu dupa mult timp a adormit , parand impacata cu situatia , iar eu am iesit sa imi iau o cafea si putin aer, sa mai oxigenez pe la „mansarda” .

Stand acolo si privind-o mi-am dat seama ca nu am facut-o doar pentru ea , am facut-o intr-un fel si pentru mine , pentru ca in doua cuvinte : Imi pasa ! Nu stiu in ce fel si nici nu ma voi gandi, acum ... Nu voi lua o decizie in acest moment , nu vreau sa grabesc cursul vietii.

Uitandu-ma la ceas , am pornit spre casa sa petrec putin timp si cu surioara mea ,sa ii multumesc deoarece, sa nu uitam , ea a fost cea care e responsabila de faptul ca Bella mai e in viata . Intr-un fel sau altul Alice e legata cu Bella , intr-un mod ciudat si inexplicabil, dar ceva e la mijloc. Se deconecteaza , reactioneaza , revine rationala cand e ceva important legat de ea . Pentru exemplu , prima intalnire , primul semn bun si in acelasi timp ciudat si nou sau , Bella in pericol , Alice ma avertizeaza . Mda , stiu , ciudat ...

~|~|~|~|~| (dupa putin timp)

Am intrat in casa si am sprintat direct la Alice care se uita pe fereastra , in directia din care am venit eu de afara.

- Cineva acasa ? am intrebat retoric , desigur, neasteptand un raspuns . Am strans-o ca de fiecare data in brate si i-am soptit emotionat la ureche un profund:
- Multumesc ! Apoi i-am dat usor drumul ,dar am putut sa jur ca am auzit :
- Nu , eu multumesc ! Insa nu eram sigur , am auzit parca prin vis , in ceata , neclar . Dar daca ... si ma uitam suspicios catre ea .
- Alice vorbeste-mi ! Si am scuturat-o usor de umar in timp ce ii vorbeam pe un ton mai ridicat.

Nici o reactie, nimic. Incepea sa mi se urce sangele la cap de nervi , daca poate, de ce nu vrea sa se intoarca la mine ? De ce ma face sa ma simt ca un inutil ?

Dandu-mi seama ca nu am cu cine m-am indreptat catre camera mea , aveam nevoie de un somn bun , nu e prea comod sa iti petreci jumatate de noapte intr-un spital infect . Bleah ! Si plus , tinand cont si de evenimentele marcante prin care am trecut chiar aveam nevoie de odihna , si inca multa ...

Dupa pregatirile de culcare, pe cand sa ma asez in pat , am observat un biletel alb , o bucata de hartie impaturita cu grija ce se afla pe perna . L-am luat cu o mana tremuranda si l-am desfacut incet pentru al citi :

„Toate la timpul lor , Edward!”

Fara a-mi pune normala intrebare cine mi-a trimis asta , raspunsul isi facu instantaneu aparitia ... Alice !

----------

Da...... cap. 7 is here :) , stiu ca a aparut mai tarziu decat de obicei :( , dar am si eu momentele mele de inspiratie care , de data aceasta , au venit cam cu intarziere sau in momente in care imi era pur si simplu imposibil sa scriu :( . Sunt multumita pentru ca ,in acest capitol , m-am contopit pur si simplu cu Edward , e prima data cand plang de cand scriu ... Am simtit fiecare sentiment , fiecare durere , psihica sau fizica , tot ! A fost sincer ciudat , dar interesant in acelasi timp :)) .Ati observat ca am adus aminte de „The vampire diaries” :X , doar ca le-am descoperit si le iubesc :X:X:X .
Stiu ca faza cu comentariile de la ultimul capitol nu a functionat si sincer , cred ca de aceea prin capul meu a cam batut vantul , inspiratia fiind in vizita pe la altcineva ;)) , dar , nu sunt suparata si nici nu am de gand sa aplic chestia cu „ Pana nu am X capitole nu mai postez nimic!” , nu , nu sunt genul , pentru ca si eu sunt cititoare pe la alte ficuri si stiu cum e :P . Comentati daca simtiti nevoia , daca va face placere sa imi impartasiti si mie parerea voastra ;) . KISSES!!! :*:*>:D<>:D<
P.S : Vine vacanta :X ,iar eu voi fi mai mult pe la bunici unde nu am net :(((( asa ca postarile vor fi o data pe saptamana , adica in weekend . I’m so sorry !!! :(( Va urez vacanta placuta si stati linistiti ca ne mai auzim chiar daca poate mai mult prin notele de autor :) pentru ca pe mess nu stiu cat voi mai intra . Ei oricum mai fur eu cate o saptamana si pe acasa stati linistiti :)) . Mda si ar cam trebui sa inchei si eu nota asta de autor cat China :)) . Va puuuup !!! :*:*>:D<>:D<

8 comentarii:

  1. hello... am revenit... stiu ca am lipsit ceva timp, dar... i'm back!!! :)
    am recuperat si am citit tot ce nu reusisem sa citesc dinainte... si nu pot decat sa te felicit...
    1. ai marit capitolele ca dimensiune... ceea ce este un atu
    2. m-a emotionat enorm toata situatia lui Alice
    3. de abia astept continuarea...
    4. kisses
    5. hugs

    RăspundețiȘtergere
  2. ma bucur atat de tare ca te-ai intors >:D< , mi-au lipsit sfaturile tale , pe care dupa cum vezi , m-am straduit sa le pun in aplicare ;) ... Big kisses !!! :*:*>:D<>:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Yuuuuuhuuu, s-au reintalnit:X:X:X

    Destinul i-a adus din nou impreuna...:X 8->

    Take your laptop to your grandma, `cause I wanna see the next chapter\m/

    Pusiiiiiii:*

    RăspundețiȘtergere
  4. P.S.: Ioi ce bunoc ii Robert in poza a2aa =p~ =))

    RăspundețiȘtergere
  5. acest capitol m-a emotionat,am plans
    abia astept sa para urmatorul
    :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  6. wow ce emotionanat:X:X
    deci alice isi revine numai cand e vb de bella?
    foarte int
    spor la scris si ast nextul cat mai repede:*:*:*:*:X:X:X>:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. esti cea mai tare!!!:X:X:X ;))
    eu inca am speranta k Alice nu e chiar ''Lost''
    ce bine-mi pare k ed a gasito...iar uh nu incetezi sa ma surprinzi cu imaginatia ta
    :D:D:D
    super capitolul
    Pune-l mai repede pe celalt k nu mai suport asteptarea asta
    :D:D:D

    RăspundețiȘtergere
  8. Alice... e ceva ciudat la mijloc... Adica, in situatii diferite, stie ce se intampla si reactioneaz... apoi biletul... de parca ar vedea in viitor.. si stie...
    Si Edward pe cine a ranit, in noaptea aia?? Ca nu mi'a scapat:X
    Subliiim:x

    RăspundețiȘtergere

Lasa un comentariu despre fic :*...