Hy guys !

Ei bine daca ati ajuns si pe la mine prin blog vreau sa va urez bun venit si spor la citit (sper ca va place) si sa lasati comentarii de toate felurile , bune , rele , pentru mine vor fi de folos. Kisses ,Dyana !:*:* ID : issabbeellaa

Rezumat : Atunci cand nu mai ai pentru ce sa lupti si iti repeti in fiecare secunda ca nu mai rezisti, te poate face ceva sa fi din nou tu ?Zbuciumuri sufletesti si ezitari in fiecare pas . Va reusi oare Bella sa treaca peste zidul ce o blocheaza sa viseze?



marți, 25 mai 2010

Cap 3 -Fight inside

~Epov~

Poate nu a fost cea mai buna decizie , dar am plecat. Fiecare are nevoie de intimnitate , timp de gandire , izolare de restul lumii , deconectare cand nu mai faci fata sentimentelor sau amalgamului de ezitari ce iti impaienjenesc mintea mai ceva ca amintirea.
Era absolut devastata , o epava vie , cum am fost si sunt si eu de altfel.Nu ii stiu povestea ,nu stiu prin ce a trecut dar in mod clar stiu ca ma intereseaza.O dorinta mistuitoare izvorata din supranatural , o voce interioara ce imi indruma pasii catre implinirea destinului. De ce ? Raspunsul e simplu : Nu stiu ! .
Prima data cand ne-am intalnit a fost si prima data cand am intrat in vechea mea padure dupa atatia ani , vesnic prezenta in sufletul si in gandul meu .De mic copil a fost lumea mea , departe de ochii invidiosi ai lumii , departe de gandul rau al aproapelui . Am fost ravasit atunci cand a trebuit sa parasesc acest vesnic infinit , dar am intors spatele resemnat ,cu promisiunea ca ma voi intoarce, chiar daca intr-o alta viata.
Am patruns in ea cu un zambet amar pe buze , datorita imprejurarilor in care ne intalnim din nou . In alte ciucumstante as fi zburdat de fericire , la fel cum faceam in primii ani de scoala , m-as fi agatat de fiecare creanga , urcandu-ma in fiecare copac cu usurinta , ajungand inapoi pe pamant cu eleganta unei feline.Dar nu , nu puteam face asta , nu ma putea bucura in deplin de ea , nu puteam uita motivul pentru care m-am intors aici.
Problemele ma incercau la nesfarsit , clipele de asteptare fara rost a unei sentinte cunoscute erau infinite , dar negate din toata fiinta . Lacrimile crancene le ascundeam de ochii tuturor , durerea sfasietoare care se infiripa mai mult in mine cu fiecare secunda prindea radacini adanci infipte in trupul meu neputincios in fata vietii si a voii celui de sus.
Izvorul tuturor tulburarilor mele , mica si hiperactiva mea surioara care la doar 15 ani a ales sa intoarca spatele realitatii , afundandu-se in lumea ei , lipsita de griji sau ... simtire. Ma uitam in fiecare zi la ea cu ochi blanzi si incetosati , amenintati de lacrimile ce urmau sa cada in tacere pe obrazul fierbinte . Stiam ca ea nu mai trebuie sa aiba grija zilei de maine sau de problemele tipice adolescentei furate. Da , ma uitam neputincios si trist la micul meu soricel odata zambaret si vesel , care imi insenina in fiecare zi timpul petrecut in orfelinat . Intradevar , atat de mici incat nici macar eu nu imi amintesc nimic , ne-am trezit acolo , indurand tot chinul vietii de orfani si batjocoririle nesfarsite. Uneori ma intrebam de unde mai avea puterea sa zambeasca , sa sara in sus , un lucru atat de natural la ea . Era facuta sa ma binedispuna ,iar eu eram facut sa o protejez de ceilalti . Eram totusi fericiti ca ne avem unul pe altul.
Totul s-a intamplat subit , nimeni nu isi explica cauza pentru care a parasit realul. Am cutreierat tara in lung si in lat , umbland din cabinet in cabinet , din spital in spital . Munceam zi si noapte in 3 schimburi , doar pentru a o putea duce mai departe . Dupa nici o reusita am hotarat sa o iau si sa ne intoarcem inapoi in Forks . La orfelinat nu ne-au mai primit , insa am gasit o cabanuta parasita la marginea padurii , un loc care dupa mici retusari si cumpararea unor lucruri utile era perfect pentru gustul meu si cred ca ar fi fost si pe gustul lui Alice , daca ar putea realiza ce se intampla in jurul ei .
Cand am intalnit-o pe ... Bella ,asa a zis ca o cheama , nu eram tocmai eu atunci. Era unul dintre momentele in care cad pe ganduri iar trupul nu mai este controlat de mine . Este controlat de partea din mine fara autocontrol , cea satula de tot, care nu mai vrea sa lupte , infundandu-se in dispret si invidie.
Locul in care statea ea atunci era odata al meu. Era un copac inalt si zvelt , a carui radacini iesite din pamant formau un fel de scaun , acoperit de o patura groasa de muschi , asemenea unui cu taburet doar ca fara picioare. Enervarea a pus stapanire pe mine odata ce am cazut pe pamantul rece , accentuata fiind de faptul ca o alta persoana statea pe locul meu ! A fost o reactie de gradinita ,ca atunci cand te-ai saturat de o jucarie si o arunci , dar in momentul in care o vezi in mana altcuiva o smulgi cu brutalitate , sustinand cu tarie ca e jucaria ta !
Imediat ce am vazut lacrimile curgandu-i violent pe fata in momentul in care a inceput sa fuga am devenit din nou persoana blanda si sufletista , purtand in suflet un puternic simt al vinovatiei. Daca eu nu am parte de fericirea deplina , de ce trebuie sa ingreunez vietile altora si asa destul de incarcate? Simteam parerea de rau in fiecare particica a sufletului si am plecat hotarat dupa ea sa ma revansez in orice fel as putea . Acesta eram eu ! Nu , nu sufeream de dubla personalitate si nu eram posedat de nici un spirit rau intentionat ,ci sufeream in interior , o lupta crancena care te zdrobeste de la radacini.
Bella era o fata frumoasa cu trasaturi fine si delicate , dar purta in ochi un cunoscut sentiment de durere.Se vedea clar ca e epuizata , foarte sensibila si ca poarta pe umerii ei micuti niste necazuri mult prea greu de carat in spate .
Nu eram obisnuit sa mai fie cineva in padurea mea , intotdeauna eram singur singurel si aceasta prezenta ciudata imi ridica si mai mult interesul fata de ea . Din cate am observat, isi petrece mult timp in padure, singura.
In dimineata urmatoare dupa prima noastra intalnire am iesit din nou in padure pentru niste aer proaspat de revigorare . Am lasat-o pe Alice putin singura ,stiind oricum ca este complet inofensiva.Insa , pe cand ma plimbam cu pasi masurati si capul atintit pe copacii din jur am intrezarit o silueta micuta , care mergea alene pe trotuar , cu pasi marunti.I-am recunoscut parul ciocolatiu , lung pana la baza spatelui si, fiind o ocazie prielnica, am decis sa imi mai potolesc curiozitatea urmarind-o indeaproape. Mergea cu capul plecat , parand concentrata pe un lucru anume. Purta in spate un ghiozdan, deci, banuiesc ca se indrepta catre scoala.Parea atat de fragila , atat de lipsita de aparare , imi inspira un sentiment adanc de protectie.
Fiind mult prea concentrat sa o analizez , nu mai acordam atentie picioarelor si am pasit pe niste crengi uscate , care au pocnit cu un sunet greu de trecut cu vederea.S-a mai intors brusc in spate ,probabil simtind ochii mei atintiti asupra ei si de data aceasta eram aproape sigur ca se va intoarce direct spre mine , descoperindu-ma.M-a surprins insa , a ramas inlemnita , in mijlocul pasului , strangandu-si puternic ochisorii obositi si rosii,probabil de la atata plans.Profitand de momentul ei de soc si ezitare ,m-am indepartat incet,fara zgomot pana in spatele unui copac mai zdravan.Am observat cat de derutata fu atunci cand nu vazu pe nimeni si nimic in jurul ei , se aseza infranta pe bordura si, dupa un moment de gandire porni in fuga catre scoala.
M-am afundat din nou in padure cu pumnii stransi puternic , apostrofandu-ma mental cum de am putut fi atat de imprundent. M-am asezat pe “scaunul” meu de muschi si am inchis ochii , probabil cu intentia de a atipi putin.
Nu stiu cat timp trecuse , dar niste pasi grabiti si niste suspine cutremuratoare m-au trezit la realitate. M-am ridicat in picioare banuind cine ar putea fi , defapt eram sigur cine era.Bella era ghemuita ,parca contopita cu copacul din spatele ei , de altfel la fel de mic si fragil. Suspinele ei eram infioaratoare , tremura din toate incheieturile si gemea de durere ,parca un pumnal ii stapungea inima franta. Vroiam sa fac ceva,trebuia sa fac ceva ,doar nu o puteam lasa in halul acela . Nu am gasit altceva mai bun asa ca i-am pus mana usor pe umar ,nevrand sa o sperii , la fel ca noaptea trecuta.
S-a ridicat ,luata prin surprindere de atingere si se uita la mine cu ochii si obrajii plini de acele mici cristale lichide , izvorate dintr-un suflet chinuit.M-a alungat scurt , neputand lega mai multe cuvinte si ,spre surprinderea mea am ascultat-o , lasandu-i spatiu, nu inainte de a o advertiza ca nu scapa de mine , inca ii sunt dator.
Nu m-am indepartat totusi foarte mult , pastrand-o in campul meu vizual.In acelasi moment m-a sagetat un gand ,care m-a facut sa reflextez putin la situatie.Bun, ii eram dator pentru ca m-am purtat urat si am facut-o sa sufere si mai mult dar asta era total gresit. Doar mi-am cerut scuze , nu e de ajuns ? Ce as mai putea face , sa o salvez din fata unei masini pe cale sa o calce? La acest gand patetic mi-am dat ochii peste cap si am pornit iritat catre cealalta parte a padurii , la cabana.
Am intrat ca o furtuna pe usa uitandu-ma peste tot dupa Alice.Era acolo unde am lasat-o , adica in camera ei ,asezata pe un scaun cu ochii atintiti in tavan si delirand singura , sau cel putin vorbind cu cineva, dar nu din aceasta camera.Stiam ca ea nu constientizeaza dar eu aveam nevoie de asta,am strabatut camera din cativa pasi si am strans-o la pieptul meu cat de aproape puteam.Spre mirarea mea , constient sau nu, ea si-a pus mana slabuta in jurul gatului meu , strangand pentru o secunda.
- Hey, sis ! Am salutat-o cu adoratie si am pupat-o dulce pe obraz.
Nici un raspuns , evident.Am ramas asa pentru cateva minute, cu ea in brate , pierdut in gadurile mele cu ochii pe fereastra prin care patrundeau razele alintatoare ale soarelui , incalzindu-ne trupurile si mie , imi incalzea in special sufletul. Inca nu era pregatit , dar imediat ce imi voi aranja ratiunea in ordine alfabetica ma voi intoarce la studii , mai hotarat ca niciodata sa intru la medicina , sa invat pana mor de oboseala , sa nu mai stiu de mine dar sa stiu macar ca intr-o zi o sa imi vindec surioara. Brusc mi-am simtit buzele formand un zambet timid la acest gand si o hotarare gata formata in capsor. Voi incerca sa o ajut si pe Bella , in mod clar are nevoie .Zambetul m-i s-a mai largit putin si m-am uitat in jos la Alice.
- Merci scumpo ! si am mai pupat-o odata dupa care am asezat-o in pat.
Intr-un fel eram convins ca Alice avea o legatura cu decizia mea , de unde era ea acolo, ma ajuta .M-am indreptat catre bucatarie , unde mi-am pus un pahar de apa si m-am intins in pat , nascocind un plan prin care as putea sa ma apropi de Bella .In starea ei , lucrurile trebuiau luate foarte usor.
Realizand ca asta va mai dura o vreme am inchis epuizat ochii , adancindu-ma intr-un somn linistit, multumit de mine , lasand farama sperantei sa se instaleze comod in suflet si poate , chiar sa prinda radacini.
Da , eu, Edward Masen Cullen eram dupa mult timp impacat cu mine insumi.


----------

Watch out ... gata si cap.3, din perspectiva lui Edward . Nu stiu cum a iesit dar in mod cert mi-a fost greu sa il scriu. Am sters , adaugat si luat de la capat de o mie de ori.Nu imi placea cu niciun chip. Dupa cum vedeti am incercat sa fac capitolul mai lung , sper ca mi-a reusit bine :P .Aceasta este pana la urma varianta finala, sper sa va placa. Nu uitati sa comentati si sa imi expuneti parerile voastre. Kisses, Dyana ! :*:*>:D<>:D<
Melodii se inspiratie : Late Night Alumni - What's in a Name ; ATB- Break my heart

13 comentarii:

  1. foarte emotionant capitolul
    iar am plans
    saraca Alice...:((
    ti-a iesit minunat acest capitol

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc din suflet :*:*>:D<>:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. cam pe vineri , cel tarziu samabata , dar cu foarte mult noroc se poate si maine :P ... ma bucur ca iti place ... kisses! :*:*>:D<>:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. saraca Alice
    pe cand urmatorul?

    RăspundețiȘtergere
  5. faci o treabaa buna....atitea emotzii...bravo :* spor la skris

    RăspundețiȘtergere
  6. saracutza..alice..:(
    defapt saracii de ed si alice..
    sper sa gasesc mai multe detalii despre ei in urm capitole :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Bravo Dya.....e foarte emotionant......imi place cum iti expui ideile.Tine-o tot asa!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am postat si eu cap 4 intr-un final!!! Astept parerea ta :*:*:* ... Te poop si revin cu comm :X ..:*

    sunt RaMonaPettro :*:*:*
    http://ramonapettro.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Wow, magnific cap :X:X:X ... Atat de profund ai descris tulburarile lui Edward ...Si totodata se pare ca o place pe Bella ... Ce poate fi mai frumos de atat ? ... Perfect!!!!
    Te poooooooooooop duuuuuuulce :*:*:*:*:*

    xoxo, RaMonaPettro

    RăspundețiȘtergere
  10. saraca alice.
    am plans la acest capitol,care a fost minunat
    pooop>:D<

    RăspundețiȘtergere
  11. Gandirea lui Edward mi se pare profunda.. si sufera. Mult. Dar Alice ce a patit? Sigur s-a intamplat ceva cu ea.. nu intra intr'o lume a ei fara vreo intamplare dezastruoasa...:(
    Prea trist...:((

    RăspundețiȘtergere
  12. saracuta Alice [:(] sunt chiar curioasa ce a facut-o sa ajunga in starea asta [:|]
    Magnific [:)>-]

    RăspundețiȘtergere

Lasa un comentariu despre fic :*...